Wednesday, 29 October 2014

Kenangan

Assalamualaikum 

This is probably my last entry for this month .. Yalaa SPM babe SPM ..Emosi sangatlah tidak teratur up and down la memang tidak boleh bla betul . Sekejap senyum sampai mahu tercabut gigi sekejap marah sampai semua benda pun mahu 'habiss' sekejap menangis macam tidak ingat dunia. Memang banyaklah pincang dari segi sana dan sini dan nombor giliran tahun ni pun fuyoo mau menangis dapat 001. Orang yang mahu SPM macam aku ni memang emosi sangatlah tidak teratur atau aku saja yang mengalaminya ? Risau dengan segala kemungkinan yang ada tapi still hope for the best. Memang lambat tapi alhamdulillah sedar sebelum betul-betul terlambat. Actually cerita memang tidak banyak kalau tidak cerita dengan penuh detail kalau detail sangat memang tidak habis satu malam aku menaip tapi sekadar mahu update la dan mau main taip-taip sebab lepas ni mahu melatih tangan jadi cergas sikit jadi tidaklah senang lenguh macam mahu terputus tangan kalau tulis panjang-panjang sampai 10 muka surat pun tidak apa . 

Oh ya pasal 'bad-habits' aku , ada yang kurang ada jugaklah yang sedang-sedang masih dalam proses penambahbaikkan . Memang tidaklah sampai 100% terus berubah tapi yalah orang kata aku ni manusia yang tidak pernah lari dari dosa . Kalau korang mau tahu aku ni seriously sedang tidak tahu bahawa aku ni merepek atau tidak ni ? 

Sekolah. Cerita pasal sekolah ni nanti 3 March 2015 ambil keputusan .Tengok tu belum pun SPM tapi sudah mau ambil keputusan memang sangatlah nampak ketidak sabaran itu . Oh ya , story closed untuk itu . Aku cuma mahu kasi tahu lah , cikgu-cikgu memang sikit sajalah dengan kami tahun depan sebab ramai yang mohon pindah . Sedih ok sedih ! . How come kami yang terakhir yang batch-batch lain bole pigi dahhh memang tidak sempat lah .

Dalam masa 5 tahun aku sekolah ni memang menipulah sangat kalau aku tidak mengalami 'pelbagai' perasaan tu . Tapi aku banyak belajar dan aku memang tidak akan pernah melupakan segala yang terjadi sepanjang 5 tahun di sekolah agaseh . Walaupun ada yang buruk tapi we take its as a good experience la . Kena lagi aku ni orang yang susaaaahhh sangat mahu melupakan benda-benda tu tambah-tambah lagi yang boleh buatkan aku mau terjun bangunan . 

Aku sedang train diri aku ni before i loses something even big . (hint: pikirlah sendiri)


Ni gambar yang recent lahh .. tengok aku main tutup-tutup mata sebab matahari sayang sangat sampai dia kasi lightning pun yang fullblast . Maafkan lah ada yang buat aksi yang mahu terberak .


Nanti I update gambar denga friendoss yang lain-lain ok ?

No comments:

Post a Comment

Muahhh ciked siapa yang komen