Friday, 4 July 2014

Jumaat 🌸

Assalamualaikum semua ...

Hari ni , mmg la rasa mcm rajin tahap supersaiya.. sebab hari ni hari jumaat dan esok hari sabtu dan hari sabtu cuti tetapi aku ada tuisyen dan niat untuk tidur ala ala terdampar dekat laut sudah terbangggggg .. kannn tengok niat aku tu tak baik punya , awal-awal lagi memang tak akan dikabulkan , ye dokk ? So , hari ni hari jumaat dan merupakan jumaat pertama dalam bulan ramadhan dan aku pun suka suki mengambil video ala ala profesional model dengan bantuan satu apps ni (apps apa? nt i beri tau yerr) Wuishhh , (tengok tu siap ada sound effect tu) memang best la apps ni , tak payah beli kamera mahal-mahal , tekan ini tekan itu tekan done , siap la video tu .. confirm puas hati ! kalau tak puas hati lagi , ok aku tarik balik kata kata aku yang tak payah beli kamera mahal mahal tu , korang beli la kamera mahal mahal , software? rasa perlu kot ..well i dont know about this thing .. nanti aku tanya kengkawan aku atau pacik google ya ! Hasilnya ? ala pegi rajinkan diri tengok sendiri dekat instagram aku ya 

@aisyahfarhana_

bukan malas nak upload dekat sini tapi video tuuu , paham paham je laaaaa klu tak faham sila tanya hati kenapa tak faham lagi ya .. Tapikannn. , aku ni memang la ada buat video tu dan aku pun adalah ambil gambar tapi gambar tu aku upload dekat blog jer tau jadi tak payah bising bising k ? 


                                       

    Ok , gambar ni memang ambil dari hasil video sebagai teaserrr la katakan .. 

                                         

       Ini versi cik wat datang tanpa diundang itu pasal muka tu macam semacam jak

                                        

                            Ini versi ... ntah sila bagi option dekat kotak komen 

                                        

                             ok , ini macam "Ok Sya , senyum senyum .. klik" 

Ok , memang puas hati sebab dapat update entry yang tidak seberapa ni tapi ada sebab wokeyy kenapa ada entry malam ni sebab adala hamba allah seorang ni telah dijatuhkan tarikh lahirnya esok iaitu 5/7/2014 dan hamba allah seorang perempuan ini merupakan kawan hamba . Mohon dia terasa lah sebab kalau dia terasa good maknanya dia memang follower aku yang setia membaca entry aku dan itulah sebabnya aku letak tajuk tu pun indirectly supaya dia fikir "apa lagi si Aisyah ni post" dan kalau dia sedang membaca ni entry , aku tau kau menangis sebab terharu gila dengan aku punya entry ni tapiii kalau kau tak menangis pegi ambil eye-mo letak sikit dan kalau nak cara lebih efektif maybe boleh makan cili padi 10 biji telan terus . Insyaallah cara ni dijamin berkesan .. Aku pun sedang mengeluarkan air mata ni tapi bukan pasal ni lah sebab aku mengantuk sangat-sangat ..eya , mengantuk tapi sedang gigih menghabiskan entry untuk malam ni .. Ni pegi bawah sikit 

Kepada Kawanku , 
Selamat Hari Jadi , Happy Birthday , Sengri Kuailee , Aiyada milad said , Otanjobiomedetogozaimasu 
lengkap 5 bahasa untuk 5 Julai 2014 
Semoga tahun ni kita dapat keberkatan dan tahniah kerana menyambut hari jadi pada bulan yang penuh keberkatan ini . You know me well , sometimes we didnt manage to reach our final decisions without arguing not like a harsh arguing just a light arguing , gaduh gaduh manja orang cakap tapi phrases tu macam tak berapa sesuai untuk orang yang berkawan sahaja sebab dia macam direct for the married couple tapi ada aku kesah? Mak Jemah pun tak kesahhh .. and not until someone backoff and said "eyala , kau la betul" "kau la menang" but we do know that what we have said hanyalah sekadar tambah perencah terhadap hubungan kengkawan kita . And once again , Happy Birthday My Friend , May Allah Bless You on your birthday .. 

                   


Written by : Aisyah Farhana 


Surat Cinta : Janganlah baca sahaja nanti rajinkanlah tangan tu untuk komen jadi boleh la aku ni baiki sikit apa yang kurang betul kan?? 

Ini hadiah tambahan dari aku sebab cikgu cakap hadiah boleh dalam bentuk apa-apa sahaja , jadi aku berikan senyuman 100 megawatt ..





No comments:

Post a Comment

Muahhh ciked siapa yang komen